lauantai 23. toukokuuta 2009

Pupu Lihavisto muistaa tarkasti


The Leo Bugariloves -yhtyeen jäsen olallaan kiusallinen avaruuden loinen

Seuraava fragmentti on peräisin arkistomme avohyllyltä The Leo Bugariloves Bad Times sivustolta, kuten melkein kaikki tähän blogiin lyöty ja läiskitty aineisto. Enjoy, tämäkin on kertaalleen sulatettua:


RAUNIOISTA NOUSEE TULEVAISUUS OSA 4: TLB:N SYNKKÄ SALAISUUS

Täit, kuppa ja lapamato ovat pikkujuttuja verrattuna Bugarilovesien hankkimaan ongelmaan, avaruusolioon, joka siirtyi yhtyeen jäsenten parasiitiksi jo varhain 80-luvulla yhtyeen rockabillyduo -kaudella.
Pieni avaruuden mönkijä kotiutui yhtyeen jäsenten elimistöön ja siitä näyttää olevan mahdotonta päästä lopullisesti eroon.
Avaruusolio siirtyy korvan kautta päätöksentekojärjestelmään aiheuttaen poikkeavaa käytöstä. Seuraa repiviä riitoja ja epätietoisuutta. Mikä vaivaa tuota ennen niin joviaalia veikkoa? Hän ei ole enää oma itsensä. Kukin vuorollaan saa kokea persoonallisuuden muodonmuutoksen joko olion uhrina tai tyrmistyttävän käytöksen todistajana.
Ei ihme, että yhtyeen jäsenet jakelevat toisilleen eropasseja näennäisen syyttä ja vaihtavat yllättäen asuinpaikkakuntaa. "Se meni jo ja sillä oli roppaa nokasa", on tuttu sananlasku humanoidien vaivaamassa Bugariloves yhteisössä, jossa seinät raikuvat humanoidiussyytösten sadellessa halki ilman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti